Proiect:Contact

de la Enciclopedia României

Salt la: navigare, căutare
Drapelul Romaniei.png
Drapelul Regatului Unit.png
blog Enciclopedia RomânieiEnciclopedia României pe twiterEnciclopedia României pe youtubeEnciclopedia României pe flickrBanner c.png

Dacă doriţi să ne contactaţi, puteţi să o faceţi pe mai multe căi. Vă stăm la dispoziţie la adresa de email generală enciclopediaromaniei[at]gmail.com sau puteţi să completaţi formularul de contact. Contactaţi-ne cu încredere! Încercăm să vă răspundem cât mai prompt.

Înscrieri

Pentru a vă alătura echipei proiectului Enciclopedia României, urmăriţi 4 paşi simpli:

  1. citiţi principiile fondatoare şi regulamentul;
  2. identificaţi domeniile şi modul în care vreţi să vă implicaţi;
  3. citiţi ghidurile pentru a putea crea alături de noi o enciclopedie ca la carte;
  4. pentru a vă înscrie trimiteţi un email la adresa enciclopediaromaniei[at]gmail.com sau completaţi formularul de contact.

Colaborări

Colectivul Enciclopedia României înţelege amploarea naţională pe care o presupune denumirea proiectului. Din acest motiv suntem dispuşi să colaborăm cu organizaţii culturale specializate (ONG-uri, instituţii publice etc.) care doresc să ajute prin asociere sau prin aport direct de date, la crearea unei Enciclopedii electronice a României. Pentru propuneri de colaborare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa enciclopediaromaniei[at]gmail.com .

Încălcarea copyright-ului

ER descurajează încălcarea legislaţiei drepturilor de autor. În acest sens, orice material care va fi dovedit că încalcă legislaţia în vigoare din domeniul drepturilor de autor va fi eliminat de urgenţă din cadrul enciclopediei. Dacă aveţi cunoştinţă că unele din materialele noastre (texte, fişiere media) încalcă legislaţia în vigoare, vă rugăm să ne aduceţi la cunoştinţă acest fapt, trimiţându-ne un email la adresa enciclopediaromaniei[at]gmail.com, specificând un link către acel material, însoţit de o notă explicativă.

Carte de oaspeţi

La adresa: http://enciclopediaromaniei.co.cc/ găsiţi cartea noastră de oaspeţi, unde ne puteţi lăsa mesaje, sugestii, gânduri, urări, critici.

Bannere

Dacă doriţi să susţineţi Enciclopedia României, puteţi prelua următoarele bannere:

ER208x65.png ER109x34.png ER88x28.png
(208x65 pixeli) (109x34 pixeli) (88x28pixeli)

Puteţi prelua direct codul de mai jos:

<a href="http://www.enciclopediaromaniei.ro/" target="_blank" >
<img src="http://enciclopediaromaniei.ro/w/images/8/86/ER109x34.png" border="0" alt="Enciclopedia României"/></a>

Afiliaţi

Enciclopedia României este un proiect non-profit, nu are publicitate şi nici nu publică bannere pe paginile sale principale. Din motive principiale, nu ne afiliem cu organizaţii care au un caracter comercial. Afiliaţii noştri sunt menţionaţi mai jos:

Presă

  • Contactaţi-ne la emailul enciclopediaromaniei[at]gmail.com
  • Pentru apariţii în presă vedeţi Proiect:Presă.